';
ALLproducts CureTape zwart 5 cm x 5m - 6 rollen

Zoom in

Artikelnummer: Z1785Z

€ 82,68

Product info

CureTape zwart 5 cm x 5m - 6 rollen


CureTape zwart : 6 rollen kinesiotape

6 rollen kinesiotape in de kleur zwart van 5 meter lang op een breedte van 5cm. 6 rollen kinesitope.

CureTape zwart is gemaakt van een kwalitatief hoogwaardige elastische katoen voorzien van een antiallergische acryl kleeflaag, De ventilerende en huidvriendelijke eigenschappen zorgen ervoor dat de tape langere tijd achter elkaar gedragen kan worden. Er is zo een '24-uur per dag' behandeling mogelijk, waardoor het herstel na weefseltrauma veel sneller kan verlopen.

Deze zwarte tape is waterresistent, dus douchen en/of zwemmen is gewoon mogelijk.

CureTape zwart is geregistreerd als een medisch hulpmiddel Klasse 1, voldoet aan de strengste kwaliteitseisen, is veilig in gebruik en bevat geen latex (TÜV kwaliteitskeurmerk).

 

Het effect op de huid

CureTape zwart komt qua elasticiteit en gewicht overeen met de menselijke huid. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van de elasticiteit van de tape ten opzichte van de elasticiteit van de huid, waardoor de tape een soort ?liftende werking? heeft op de opperhuid.

Hierdoor ontstaat een onmiddellijke drukvermindering, waardoor de bloedcirculatie en de lymfeafvoer weer worden hersteld. De druk op de pijnreceptoren neemt af en de ervaren pijn vermindert onmiddellijk. Door gebruik te maken van verschillende tapetechnieken, kunnen diverse effecten bereikt worden. Een belangrijk effect is het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Het brede bereik van CureTape

Het toepassingengebied van CureTape zwart is erg breed. Behandeling van blessures, reduceren van ontstekingen of vochtophopingen (oedeem, maar ook haematomen), houdingscorrecties, behandeling van klachten door overbelasting (zoals RSI, tennis- of golfelleboog). Ook neuro-reflectoire beïnvloeding, bijvoorbeeld bij hoofdpijn of menstruatiepijn, behoort tot de mogelijkheden.

Cure tape tapepromo22